Over Theuns BV

Scheepsbenodigdheden


Theuns Scheepsbenodigdheden levert alles voor de professionele binnenvaart en passagiersvaart. Van verf en antifouling tot schuurpapier, van reinigingsproducten en PBM's tot gereedschap, van loopplanken en portofoons tot stuurstoelen. Theuns heeft de afgelopen jaren veel expertise opgedaan, een uitgebreid netwerk opgebouwd en levert alles voor uw totale scheepsuitrusting. Wij spreken de taal van de schipper, hebben een bewezen staat van dienst, kennen de behoefte en weten de weg naar de oplossing van uw vraagstuk.

Merken


Americol, Dyneema, Emma, Epifanes, Hempel, Orkava, Recaro, Sigma, Sioen etc. Theuns levert uitsluitend producten met een uitstekende prijs/kwaliteits- verhouding. Wij zijn kritisch op prijs, maar mogelijk nog kritischer op kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de belevering van binnenvaart, scheepvaart en cruiseschepen beschikken wij over een schat aan gebruikerservaringen. Bovendien zijn wij uitstekend op de hoogte van de prestaties van onze producten in de praktijk binnen de meest uiteenlopende situaties.

Flexibiliteit


Theuns levert wanneer ù dit nodig heeft. De praktijk leert dat de behoefte van de professional aan scheepsbenodigdheden niet altijd te plannen is. Wij realiseren ons ten zeerste dat wachten geld kost. Wij leveren de gewenste producten op het moment wanneer ze nodig zijn of wanneer dit het beste schikt. Of het nu om een grote of kleine levering gaat, Theuns levert!

Unieke formule


Voor ons zijn scheepsbenodigdheden geen bijzaak maar een hoofdzaak. Deze passie vertaalt zich voor u dat wij tot het uiterste gaan om een oplossing te vinden op uw vraag. Wij zeggen in principe nooit 'nee', maar gaan graag iedere uitdaging aan. Een logisch gevolg van onze jarenlange samenwerking met de schippers. Wij kennen de problematiek, maar weten ook wat het betekent als deze snel en kundig kan worden opgelost.

Locatie


Wij zijn gesitueerd op een uitstekende locatie, te midden van tal van diverse fabrikanten, groothandels en branchespecialisten. Een efficiënte en zeer voordelige locatie, gunstig gesitueerd t.o.v. wegen- en waternet. Hierdoor zijn wij in staat direct vanuit onze opslag of vanuit ons leveranciersnetwerk snel en voordelig aan u te leveren, tegen een uitstekende kwaliteit.

Kortom, waarom Theuns?


Theuns zegt nooit nee! Door een unieke combinatie van een netwerk, efficiënte locatie, opgebouwde expertise, een schat aan gebruikerservaringen en de ultieme drive zijn wij meer dan wie dan ook in staat om de professionele binnenvaart tegemoet te komen en op koers te houden.
Welkom bij Theuns!